Resultaten voor tanden

tanden
tanden bleken den haag
Belangrijk om te weten is dat deze cijfers een gemiddelde zijn van alle mensen die bij ons langskomen om hun tanden te laten bleken. Het uiteindelijke resultaat is onder meer afhankelijk van je genetische aanleg, mondhygiëne en de initiële kleur van je tanden de kleur vóór de behandeling. Zo kan het zijn dat bij dezelfde behandeling het gebit van de één witter wordt dan dat van de ander. Je kan zowel een minder goed als een beter resultaat boeken dan de indicatie van tevoren aangeeft. Aan deze indicatie kunnen dus geen rechten worden ontleend. Natuurlijk heb je wel altijd recht op onze unieke Witgarantie: worden je tanden na onze behandeling geen enkele tint lichter? Dan krijg je van ons dezelfde behandeling gratis! Klik hier om onze maatregelen omtrent COVID-19 te bekijken. VEILIG TANDEN BLEKEN. Tanden bleken Delft. Tanden bleken Leiden. Teeth whitening The Hague. VOLG ONS OP FACEBOOK. 2511 XR Den Haag.
tanden witter maken
Sommige mensen die hun tanden recentelijk hebben laten bleken raken al heel gauw gewend aan de nieuwe kleur waardoor ze het idee hebben dat de tanden niet meer zo wit zijn na een aantal maanden, doorgaans zal de kleur na een aantal maanden hooguit twee tot drie tinten teruglopen, echter tanden zijn nu eenmaal aan verkleuring onderhevig dus de mate van verkleuring is mede inherent aan wat je eet en drinkt, en eventueel rookt. White Shine geeft als enige een resultaatgarantie dat jouw tanden minstens 4 tinten witter worden na één enkele behandeling! En dat zal al een hele verbetering zijn! Natuurlijk kan je na een tijd als opfrisser altijd weer een whitening behandeling nemen. Alleen de BLUE LIGHT methode van White Shine staat garant voor direct zichtbaar resultaat in tegenstelling tot andere bleekmethodes en thuisbleeksetjes. Hoe lang blijven mijn tanden wit? De eerste dagen na de behandeling zijn de tanden het witst, daarna zal de kleur teruglopen met 1 tot maximaal 2 tinten, dit komt door rehydratatie, de tanden nemen weer wat vocht aan waardoor ze na een week iets minder wit ogen maar nog altijd veel witter dan vóór de behandeling.
Tanden vijlen: een trend op TikTok, geen goed idee in de pra. Het Nieuwsblad.
De laatste in het rijtje is het vijlen van je tanden met een nagelvijl om je gebit rechter te krijgen. Tandartsen zijn het erover eens: dit is absoluut geen goed idee. Op verschillende filmpjes zijn jonge vrouwen te zien met een nagelvijl in de aanslag om hun tanden lustig bij te werken. Meer info
tanden bleken hoofddorp
De tanden en kiezen van een paard verzorgen.
Bekijk en bestel onze deals op de webshop. De tanden en kiezen van een paard verzorgen. Voorkomen is beter dan genezen, dat geldt ook voor het gebit van je paard. Met regelmatige controles van de paardentandarts hou je de tanden en kiezen sterk. Meer info
tanden bleken hoofddorp
Traduction tanden en Français Dictionnaire Néerlandais-Français Reverso.
haar op je tanden hebben. phrase ne pas se laisser faire haar. Traduction Dictionnaire K" Dictionaries" Néerlandais Français nbsp. je tanden ergens in zetten, je tanden laten zien, je tanden op elkaar zetten, je tanden stuk bijten op iets. Dictionnaire Collaboratif Néerlandais-Français.
Tanden bleken, niet zonder gevaar.
Ze kan eveneens tandweefsel en tandvleesproblemen in de hand werken. Gebruik je dus op eigen houtje producten om je tanden te bleken, dan bestaat het risico dat je tandvlees geïrriteerd geraakt. Wil je je tanden dus bleken, laat dit dan over aan een tandarts.
bol.com Tandbleekset Premium Zelf thuis je tanden bleken Tandenbleekset Tandenblekers.
White Smile 3D LED zelf tanden bleken tandenbleekset Tandenbleekset Witte tanden Zonder peroxide Zelf thuis je tanden bleken Wit. Verkoop door AT-shop.nl. Tandbleekset Professional Tandenbleekset Witte tanden Zonder peroxide Zelf thuis je tanden bleken. Verkoop door AT-shop.nl. Teeth Whitening Strips Wipes Wittere Tanden Tanden Bleekset Zonder Peroxide Premium Edition.
Hoe poets en verzorg je de tanden van je baby, peuter of kleuter? Gezonde Kempen.
1000 ppm fluor. Als je baby al enkele tandjes heeft, poets je het best twee keer per dag. Leer je peuter om horizontaal en alle vlakken van de tanden te poetsen. Laat hem proberen om zelf zijn tanden te poetsen.
tanden Zoeken Leermiddelen KlasCement. vlaanderen-logo.
Gezond of ongezond voor je tanden: Knijpkaart. Met deze knijpkaart leren de leerlingen zelfstandig welke voedingswaren gezond of ongezond zijn voor de tanden. Downloadbaar lesmateriaal 21-11-2018 45. De leerlingen kleuren s morgens de tandenborstel en s avonds het bekertje als ze hun tanden gepoetst hebben.
Tand 14 definities Encyclo.
hard wit uitsteeksel in boven en onderkaak vb: met zijn tanden beet hij in de appel. hem aan de tand voelen ondervragen. tot de tanden gewapend zwaar bewapend. eten met lange tanden met tegenzin. je tanden laten zien dreigend laten zien dat je niet bang bent.
Handschoenen kunnen tanden redden Tandarts Haenen.
Indien dit niet lukt doordat de gevallen persoon niet kalm genoeg is, je de tand niet direct kunt terugvinden of de tand beschadigd is, bewaar de tand dan in een potje met melk. Zeker niet droog bewaren of in een zakdoek plooien!
Witte tanden Zadie Smith Literaire fictie 9789044640908 Standaard Boekhandel.
Voor haar debuut Witte tanden kreeg ze de Whitbread-literatuurprijs. Met haar roman Over schoonheid werd ze genomineerd voor de Man Booker Prize en won ze de Orange Prize. Witte tanden is een satirische minderhedensoap virtuoos geschreven, bij vlagen zelfs briljant.
Smile! Met een mooi gebit.
Sondes, baxters en catheters. Labo materiaal en grondstoffen. Alles zien Labo materiaal en grondstoffen. Nieuwe gebruiker / Aanmelden. Vind mijn apotheek. Zoek hier je product, advies of apotheek Sluiten zoeken. Product toegevoegd aan winkelwagen. Met een mooi gebit. Kies een thema. Vis alt Over ons. Wie zijn wij? Onze visie missie. Vis alt Advies. Neus-keel-en oor aandoeningen. Ziektes van deze tijd. Toekomstige en jonge mama. Met een mooi gebit. Iedereen droomt van een stralend en gezond gebit! Om een mooie glimlach te kunnen tonen moeten we zorg dragen voor onze tanden en voor het tandglazuur.

Contacteer ons