Op zoek naar breien?

breien
Een trui breien: hoe doe je dat? Tips.
Nieuws Een trui breien: hoe doe je dat? Breien saai en oubollig? Vergeet het maar. Tegenwoordig is breien dé trend. Het ene breiboek na de andere vliegt je om de oren en ook breiwol vind je overal en in alle kleuren. Lees meer
suivi referencement google
Veelgebruikte termen bij het breien: een handig alfabetisch overzicht.
Mazen: met naald en draad imiteren van een breisteek, of om te borduren of om delen aan elkaar te maken. Meerderen: toevoegen van steken. Minderen: wegwerken van steken. Naald breien: de steken op 1 naald breien, dit is niet per definitie een toer.
Simply Breien tijdschriften met breipatronen en haakpatronen zelfmaakmode patroon online.
Simply breien nummer 4 2017. Sorteer op Positie. Van hoog naar laag sorteren. Naaipatronen.nl is al ruim 15 jaar dé specialist op het gebied van naaipatronen. In onze webshop vind je het grootste aanbod van naaipatronen in Europa met ruim 50 patronenmerken van alle grote modehuizen.
Haken en breien met je vertrouwde Wolwinkel Filomena.
Punch Needle benodigdheden. Toebehoren voor breien en haken. Home / Toebehoren breien en haken. Toebehoren voor breien en haken. Breinaalden meter met loep. Wolnaalden in ABS 4 stuks. Stekenhouders in aluminium 3 stuks. Toerenteller Clicky Roos. Stekenmarkeerders Ring Markers 30 stuks.
Breien voor starters Standaard UitgeverijStandaard Uitgeverij. Breien voor starters Standaard Uitgeverij. Calendar icon. Check mark. icon-facebook. icon-instagram. icon-mail. icon-menu. icon-pinterest. zoek. icon-twitter. icon-twitter. icon-youtube.
Met een reeks masterclass workshops legt Erika Knight alles uit wat je als beginnende breier wilt weten: hoe je mooi los kunt breien, hoe je lussen maakt, meerdert en mindert en hoe je lapjes aan elkaar naait. Je leert ook technieken voor meer gevorderden, zoals kabels en reliëf breien, maar ook ruimere ontwerpprincipes zoals het opbouwen van een kleurenpalet.
Workshop sokken breien reeks 1 Sokken breien toe up Wolhuis.
Je gaat naar huis met een uitgebreide handleiding en een hoop kennis om thuis je 2de sok te breien en al te denken aan je volgende paar. want sokken breien is verslavend! We werken uitsluitend met materialen uit t Wolhuis.
Breien en Haken Opleidingen Mode creatie Volwassenenonderwijs Kisp Jouw talent, onze passie.
Wil je graag leren breien en/of haken? Heb je al een basis en wil je graag meer leren? Droom je ervan in een handomdraai je eigen creaties te kunnen breien of haken? Dan zijn deze opleidingen beslist iets voor jou!
Leren breien voor beginners.
Je kunt nu bijvoorbeeld al je eerste sjaal breien: zet steken op tot je sjaal breed genoeg is, en blijf alle steken recht breien tot je sjaal lang genoeg is. Zo krijg je een knusse en warme sjaal in de ribbelsteek!
burda breien alle nummers.
Het artikel werd aan het winkelwagentje toegevoegd. inhoud mandje doorgaan met inkopen. Burda breien is een breitijdschrift met unieke modellen: meer dan 30 patronen in de maten 32 tot 50, accessoires, 5 moeilijkheidsgraden, enkele haakmodellen interessant voor beginners en gevorderden.
Ferm.
Cursus Breien Centrum Voor Avondonderwijs.
Breien is weer helemaal hot. Je kijkt er niet meer naast: op de catwalk, in modebladen, in het straatbeeld: overal duikt breiwerk op. Je eigen mutsen, sjaals en truien breien is dé nieuwe trend. Heb jij een oog voor ontwerp en creatief handwerk?

Contacteer ons